PASTÍS DE TORRÓ SENSE GLUTEN
Al principi, aquest pastís el solía fer en acabar les festes de Nadal, si quedava alguna pastilla de torró per la cuina, però ens agrada tant, que la faig durant tot l'any.
INGREDIENTS:
PER A LA BASE:
-150 gr de galetes sense gluten
-70 gr de mantega
PER A LA CREMA DE TORRÓ:
-1 pastilla de torró blanet
-200 ml de nata per a muntar (sense lactosa)
-1/2 l de llet (sene lactosa)
-100 gr de sucre
-1 sobre i mig de ¨cuajada¨
COBERTURA DE XOCOLATA:
-200 ml de nata per a muntar (sense lactosa)
-200 gr de xocolates per a postres
ELABORACIÒ:
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega derretida,tot seguit ho posem dins del motlle i formem la base. Refrigerem.
Per a la crema de torró, posem en un cassó la llet, la nata i el sucre. Quan comence a agafar temperatura (sense bollir), afegim el torró i el sobre i mig de cuajada, anem remenant fins que es desfaja el torró i portem a ebullició, tot remenant sense parar.
L'aboquem damunt la base de galetes i ho deixem refredar un parell d´hores abans de posar-li la cobertura.
Per a la cobertura posem la nata en un cassó fin que bulli. Apartem del foc i li afegim la pastilla de xocolata, remenem fins que es desfaci completament.
Aboquem la cobertura damunt la crema de torró, deixem refredar unes hores i mmmmm!!!
BON PROFIT!!!!
Esta tarta la solía hacer para aprovechar el turrón que sobraba al finalizar la Navidad, pero está tan rica que ya la hago durante todo el año.
INGREDIENTES:
PARA LA BASE:
-150 gr de galletas sin gluten
-70 gr de mantequilla
PARA LA CREMA DE TURRÓN:
-1 pastilla de turrón blando
-200 ml de nata para montar (sin lactosa)
-1/2 l de leche (sin lactosa)
-100 gr de azúcar
-1 sobre y medio de cuajada
COBERTURA DE CHOCOLATE:
-200 ml de nata para montar (sin lactosa)
-200 gr de chocolate para postre
-ELABORACIÓN:
Trituramos las galletas y las mezclamos con la mantequilla derretida, a continuación las ponemos dentro del molde y formamos la base. Refrigeramos.
Para la crema de turrón, ponemos en un cazo la leche, la nata y el azúcar. Cuando empiece a coger temperatura (sin hervir), añadimos el turrón y el sobre y medio de cuajada, vamos removiendo hasta que se deshaga el turrón y llevamos a ebullición, removiendo sin parar.
Lo volcamos encima de la base de galletas y lo dejamos enfriar un par de horas antes de ponerle la cobertura.
Para la cobertura ponemos la nata en un cazo al fuego hasta que hierva. Apartamos del fuego y le añadimos la pastilla de chocolate, removemos hasta que se deshaga completamente.
Volcamos la cobertura encima la crema de turrón, dejamos enfriar unas horas y.....mmmmm!!!
BUEN PROVECHO!!!!
Comentarios
Publicar un comentario