COCA DE CARABASSA I XOCOLATE (SENSE GLUTEN I SENSE LACTOSA).

M'encanta aquesta coca de carabassa, i amb les xispes de xocolate encara més. Dóna molt de joc, li pots posar també nous o ametlles. La recepta original és amb farina de blat. La vaig trobar al llibre "La Cuina de Senija al Carrer", 

Me encanta esta coca de calabaza, y con las gotas de chocolate aún más. Le puedes añadir nueces o almendras. La receta original es con harina de trigo.La encontré en el libro " La Cuina de Senija al Carrer".

INGREDIENTS:

-500 gr de carabassa cuita al forn
-250 gr de sucre
-5 ous grans
-180 ml d'oli de gira-sol
-400 gr de farina d'arròs
-2 sobres de llevat en pols
-gotes de xocolate
-sucre glas per a decorar (opcional)

ELABORACIÓ:

Posem a coure la carabassa al forn a 180º fins que estiga feta.
Triturem la carabassa junt amb el sucre. Afegim els ous i l'oli i continuem batent.
Ara afegim la farina i el llevat, anem remenant fins que no queden grums.
Afegim a la mescla les gotes de xocolate i l' aboquem dins d'un motlle folrat amb paper de forn. La courem uns 40-50 min a 180º. Deixar refredar i desmotllar. Decorar per damunt amb sucre glas (opcional) BON PROFITT!!!

INGREDIENTES:

-500 gr de calabaza asada 
-250 gr de azúcar
-5 huevos grandes
-180 ml de aceite de girasol
-400 gr de harina de arroz
-2 sobres de levadura en polvo
-gotas de chocolate
-azúcar glas para espolvorear (opcional)

ELABORACIÓN:

Ponemos a asar la calabaza dentro del horno a 180º.
Trituramos la calabaza junto con el azúcar. Añadimos los huevos y el aceite y continuamos batiendo.
Ahora añadimos la harina y la levadura, vamos batiendo hasta que quede una mezcla homogénea sin grumos. Añadimos a la mezcla las gotas de chocolate y la volcamos en un molde forrado con papel sulfurizado. Meter en el horno precalentado a 180º unos 40-50 min, Dejar enfriar y desmoldar. Decorar por encima con azúcar glas (opocional). QUE APROVECHE!!!!

Comentarios