CARABASSES EN TENIM TOT L'ANY, PERÒ CREC QUE A LA TARDOR I A L'HIVERN ES QUAN MÉS LES APROFITEM. A BANDA DE FER BUNYOLS, PROVEU DE FER AQUEST PASTÍS, QUE VOS AGRADARÀ MOLT.
INGREDIENTS PER A LA BASE:-1 paquet de galetes maria
-70 gr de mantega
INGREDIENTS FARCIT:
-500 gr de carabassa ( pot ser torrada o bullida )
-4 ous
-150 gr de sucre
-la ratlladura d'una llima
-canyella
INGREDIENTS PER A LA COBERTURA:
-200 gr de xocolate ( postres )
-200 ml de nata per a muntar
PREPARACIÓ:
Per a fer la base, triturem les galetes, li afegim la mantega derrertida i dins del motlle formem la base.
Per a fer el farcit, mesclem la carabassa amb el sucre. Afegim els ous batuts, la ratlladura de la llima i un poc de canyella. Una volta mesclats tots els ingredients els posarem en el motlle que tenim la base de galetes que enfornarem a 180º uns 30 minuts.
Per a la cobertura de xoclate, posem la nata a bollir, la retirem del foc i li posem el xocolate a trossos. Remenem be fins que estiga completament derretit, ja podem cobrir el nostre pastís. Bon Profit!!!
INGREDIENTES PARA LA BASE:
-1 rulo de galletas maria
-70 gr de mantequilla
INGREDIENTES PARA EL RELLENO:
-500 gr de calabaza ( puede ser asada o hervida )
-4 huevos
-150 gr de azúcar
-la ralladura de un limón
-canela
INGREDIENTES PARA LA COBERTURA:
-200 gr de chocolate para postres
-200 ml de nata para montar
ELABORACIÓN:
Para hacer la base, trituramos las galletas, le añadimos la mantequilla derrertida y lo ponemos dentro de un molde para formar la base, Preparamos el relleno mezclando la calabaza con el azúcar. Añadimos los huevos bien batidos, la piel del limón rallada y una pizca de canela. Una vez mezclados todos los ingredientes lo volcamos dentro del molde que tenemos con la base de galletas. Horneamos a 180º unos 30 minutos. Para la cobertura, ponemos la nata en un cazo y llevamos a ebullición. Retiramos del fuego y ponemos el chocolate troceado, meczlamos hasta que esté completamente deshecho. Cubrimos la tarta y la dejamos enfriat. Que Aproveche!!!
Comentarios
Publicar un comentario