Esta recepta l'he adaptada del llibre "Aromas y Sabores Tradicionales Xàbia " d'ESPERANZA SALVATIERRA CODINA.
INGREDIENTS:
-1 taronja gran
-1got d'oli de girasol
-2 gots de sucre
-3 gots de farina d'arròs
-4 ous
-1 sobre de Royal
ELABORACIÓ:
Llavar la taronja, partir-la en quatre trossos, llevar els pinyols. Jo la pose dins la thermomix ( amb la pell ), triturar, afegir la resta d'ingredients fins tindre una massa homogènia. Posar dins d'un motlle engreixat i cap a dins del forn amb una temperatura de 140º. Fins comprovar que al punxar ix netet. Deixar uns 10 min i desmotlleu. Bon Profit!!
INGREDIENTES:
-1 naranja grande
-1 vaso de aceite de girasol
-2 vasos de azúcar
-3 vasos de harina de arroz
-4 huevos
-1 sobre de levadura Royal.
ELABORACIÓN:
Lavar la naranja, partir en cuatro trozos, quitar las pepitas. Yo la pongo dentro del vaso de la thermomix ( con piel ),triturar, añadir el resto de ingredientes y mezclar hasta conseguir una mezcla homogénea. Colocar la mezcla en un molde engrasado y hornear a 140º. Comprobar con un palillo, cuando salga seco, ya está lista. Dejar enfriar y desmoldar. Buen Provecho!!!
INGREDIENTES:
-1 naranja grande
-1 vaso de aceite de girasol
-2 vasos de azúcar
-3 vasos de harina de arroz
-4 huevos
-1 sobre de levadura Royal.
ELABORACIÓN:
Lavar la naranja, partir en cuatro trozos, quitar las pepitas. Yo la pongo dentro del vaso de la thermomix ( con piel ),triturar, añadir el resto de ingredientes y mezclar hasta conseguir una mezcla homogénea. Colocar la mezcla en un molde engrasado y hornear a 140º. Comprobar con un palillo, cuando salga seco, ya está lista. Dejar enfriar y desmoldar. Buen Provecho!!!
Comentarios
Publicar un comentario