PASTÍS DE GALETES AMB XOCOLATE I NATILLES SENSE GLUTEN



ÉS LA TÍPICA TARTA D'ANIVERSARI, LA DE TOTA LA VIDA. AGRADA A TOTS, MAJORS I MENUTS. ESTA RECEPTA LA VAIG DESCOBRIR FA UNS ANYS A UN BLOG QUE M'ENCANTA "LOS FOGONES DE ANA SEVILLA" I ÉS LA REINA DELS ANIVERSARIS.


ES LA TÍPICA TARTA DE CUMPLEAÑOS, LA DE TODA LA VIDA. GUSTA A TODOS, NIÑOS Y NO TAN NIÑOS. ESTA RECETA LA  DESCUBRÍ HACE UNOS AÑOS EN UN BLOG QUE ME ENCANTA "LOS FOGONES DE ANA SEVILLA" Y DESDE ENTONCES ES LA REINA DE LOS CUMPLEAÑOS.


INGREDIENTS:

-3 o 4 paquets de galetes tipo Maria sense gluten ( poden ser quadrades o redones )
-llet per a mullar les galetes.

*Natilles:
-500 ml de llet
-2 ous
-50 gr de maicena
-50 gr de mantega
-1 cull de postre de vainilla
-100 gr de sucre

*Crema de xocolate:

-500 ml de llet
-2 ous
-75 gr de sucre
-75 gr de xocolate per a coure ( en pols o pastilla )
-30 gr de maicena
-30 gr de mantega

*Cobertura:

-200 ml de nata per a muntar
-200 gr de xocolate fondant.

PREPARACIÓ:

Aquesta recepta és per a thermomix, però també la podem fer de manera tradicional amb un cassó. Sempre podem doblar les quantitats per a fer un pastís grandot com el de la foto.

Posem llet dins d'un bol i resevem. 
Per a fer les natilles, posem tots els ingredients dins del got de la thermomix, 20 seg. vel,5.
Li col-loquem la ¨mariposa¨i programem 10 min 90º. vel 2. Si acabat el temps, no ha quallat, donar-li uns minutets més. Reservem.
Ara fem la crema de xocolata. Posem tots els ingredients dins del got de la thermomix, 20 seg, vel 5.
Ara col.loquem la "mariposa" i programem de 10 a 12 min. 90º, vel. 2 ( el temps es orientatiu, fins que qualle).
Per a fer el muntatge del pastís, agafem un motle que es puga desmotlar, serà més fàcil de decorar.
Anem mullant galleta a galleta amb la llet que ja tenim reservada dins del bol i cubrim la base del motlle, tot seguit li posem una capa de natilles, ara una de galetes, ara una de xocolate i així anem alternant, acabant amb una capa de galetes.
Ara fem la cobertura, posem la nata i el xocolate dins del got de la thermomix, 3 min. 50º, vel.2.
Cubrim el pastís i deixem refredar tota la nit. Desmotlem i decorem al gust. A triomfaaaar!!!!


INGREDIENTES:

-3 o 4 paquetes de galletas tipo Maria sin gluten (pueden ser cuadradas o redondas, depende del molde)
-leche para mojar las galletas.

*Natillas:

-500 ml de leche
-2 huevos
-50 gr de maicena
-50 gr de mantequilla
-1 cta postre de vainilla
-100 gr de azúcar

*Crema de chocolate:

-500 ml de leche
-2 huevos
-75 gr de azúcar
-75 gr de chocolate a la taza
-30 gr de maicena
-30 gr mantequilla

*Cobertura:

-200 ml de nata para montar
-200 gr de chocolate fondant.

PREPARACIÓN:

Esta receta es para thermomix, pero tambien la podemos hacer de manera tradicional usando un cazo para hacer las cremas. Siempre podemos doblar las cantidades para hacer una tarta grande como la de la foto.

Ponemos la leche dentro de un bol y reservamos.
Para hacer las natillas, ponemos todos los ingredientes en el vaso de la thermomix, 20 seg. vel. 5.
Le colocamos la mariposa y programamos de 10 a 12 min. 90º, vel.2 ( hasta que espese). Reservamos.
Ahora haremos la crema de chocolate, ponemos todos los ingredientes en el vaso de la thermomix, 20 seg. vel.5.
Le colocamos la mariposa y programamos de 10 a 12 min. 90ª, vel.2.
Para montar la tarta, cogemos un molde que sea desmoldable, siempre será más fácil a la hora de decorar.
Vamos mojando las galletas con la leche que teniamos reservada i cubrimos la base del molde, a continuación le ponemos una capa de natillas, ahora una de galletas, encima otra de galletas, vamos alternando capas y terminamos con una de galletas.
Para la cobertura, ponemos la nata y el chocolate en el vaso de la thermomix, 3 min. 50º, vel.2.
Cubrimos la tarta y la dejamos enfriar toda la noche en la nevera. Desmoldamos y decoramos al gusto. A triunfaaar!!!!





Comentarios