SEGUR QUE DESPRÉS DE DINAR O AMB EL CAFENET DE VESPRADA, UN TROSSET D'AQUEST TIRAMISÚ, VOS SAP A " GLORIA ".
ESTOY SEGURA QUE COMO POSTRE O CON EL CAFÉ DE LA TARDE, UNA PORCIÓN DE ESTE TIRAMISÚ, OS SABE A " GLORIA ".
INGREDIENTS:
-600 gr de formatge mascarpone
-120 gr de sucre glas
-6 rovells d'ou
-6 clares d'ou
-100 ml amaretto ( licor italià )
-200 ml de café ( jo el faig descafeinat )
-llengues de gat
-cacau amarg en pols ( valor )
-xocolate ratllat
PREPARACIÓ:
En un bol, batem els rovells junt a la meitat del sucre fins que blanqueje. Afegim els 600 gr de mascarpone, seguim batent fins tindre una mescla uniforme. Reservem.
Per una altra banda, muntem les clares a punt de neu, aboquem els 60 gr de sucre restant, i tornem a alçar a punt de neu. A poc a poc, abocarem amb moviments suaus la mescla de mascarpone, fins que quede una crema compacta.
Preparem el café, i el mesclem amb el licor. Mullem cada llengua de gat amb el café i licor.
Anem alternant capes de llengues amb la crema preparada, i acabem amb una capa de crema. Espolsem xocolate ratllat per damunt de cada capa. Damunt de tot, espolsem també amb cacau amarg. Deixar refredar i...a gaudir!!!
INGREDIENTES:
-600 gr de queso mascarpone
-120 gr de azúcar glas
-6 yemas
-6 claras
-100 ml de amaretto
-200 ml de café ( yo lo pongo descafeinado )
-lenguas de gato o bizcochos de soletilla
-cacao amargo en polvo
-chocolate rallado
PREPARACIÓN:
En un bol, batimos las yemas con la mitad del azúcar, hasta que blaqueen. Añadimos los 600 gr de mascarpone, seguimos batiendo hasta conseguir una mezcla uniforme. Reservamos.
Por otro lado, montamos las claras a punto de nieve, añadimos el resto del azúcar, y seguimos montando hasta que queden duritas. Poco a poco y con movimientos envolventes, ir mezclando con la crema de queso, hasta que quede una mezcla compacta.
Preparamos el café, y lo mezclamos con el licor. Vamos mojando las lenguas de gato con el café. Vamos alternando capas de lenguas con la crema preparada, acabando con una capa de crema. Entre capa y capa, espolvoreamos con el chocolate rallado. Cubrimos la tarta con el cacao amargo.
Dejamos enfriar y....a disfrutar!!!
Comentarios
Publicar un comentario