DIFÍCIL NO CAURE EN LA TEMPTACIÓ, EH?
AQUEST MERENGUE ES PERFECTE PER A ELABORAR MILFULLS, DECORAR TARTES...PROVEU I VOREU.
DIFÍCIL NO CAER EN LA TENTACIÓN, EH?
ESTE MERENGUE ES PERFECTO PARA ELABORAR MILHOJAS, DECORAR TARTAS...PROBAD Y VEREIS.
INGREDIENTS:
-4 clares d'ou
-1 got d'aigua
-400 gr de sucre
PREPARACIÓ:
En un cassó posem el got d'aigua i 300 gr de sucre, ho posem al foc sense remenar.
Posem les clares dins del bol de la batedora i comencem a batre. Quan estiguen semimuntades anem afegint a poc a poc els 100 gr de sucre restants. Mentre l'almívar haurà començat a bambollejar, però encara li quedaran uns minuts per a agafar el punt de bola. Seguim batent les clares, que aniran pujant poc a poc. Quan l'almívar bambolleje d'una forma acompassada, mesurem amb un termòmetre de cuina, si ja està a 120ºC serà el moment de retirar del foc i anirem afegint-lo en un filet molt poc a poc sense parar de batre. Quan ja tinguem tot l'almívar dins, seguim batent uns 4 min més o fins que estiga ben dur. Ja el tenim llest per a utilitzar...ummm!!
INGREDIENTES:
-4 claras de huevo
-1 vaso de agua
-400 gr de azúcar
ELABORACIÓN:
En un cazo ponemos el vaso de agua y 300 gr de azúcar, lo dejamos al fuego sin remover.
Ponemos las claras dentro del bol de la batidora de varillas y comenzamos a batir. Cuando estén semimontadas, les vamos añadiendo poco a poco los 100 gr de azúcar restantes. Mientras, el almíbar habrá empezado a burbujear, pero aún le quedaran unos minutos hasta llegar al punto de bola. Seguimos batiendo las claras, que irán subiendo. Cuando el almíbar burbujee de una manera acompasada, introducimos un termómetro de cocina, si ya ha alcanzado los 120ºC será el momento de retirar del fuego, lo vamos añadiendo en forma de hilo, poco a poco sin dejar de batir. Cuando lo tengamos todo dentro, seguimos batiendo unos 4 min más o hasta que esté durito. Ya lo tenemos listo para utilizar...ummm!!
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