Coca de xocolate sense gluten i sense lactosa.

Esta recepta me la va donar la meua cunyada Mònica ja fa uns quants anys, creieu-me si vos dic que a ma casa ens encanta.

INGREDIENTS:

-3 ous
-1 iogurt natural sense lactosa  ( el seu got ens servirà de mida)
-3 gots de sucre
-3 gots de farina d'arròs 
-1 got d'oli de girasol
-2 gots de llet sense lactosa 
-200 gr de xocolate en pols
-1 sobre de rent 

ELABORACIÓ:

Encenem el forn a 180º. Posar els 3 ous i el sucre dins d'un bol i ho bateu fins que blanqueje. Tot seguit anem afegint la resta d'ingredients sense parar de batre. Quan estiga tot ben batut, posar dins d'un motle folrat amb paper de forn i cap a dins del forn. Estarà en uns 40min. Deixar refredar uns 10min. Ara ja podem desmotlar i cubrir amb sucre....i a gaudir d'un bon berenar. Bon Profit!!!

INGREDIENTES:

-3 huevos
-1 danone natural sin lactosa (usaremos el vaso como medida )
-3 vasos de azúcar
-3 vasos de harina de arroz 
-1 vaso de aceite de girasol
-2 vasos de leche sin lactosa 
-200gr de chocolate en polvo
-1 sobre de levadura

ELABORACIÓN:

Precalentar el horno a 180º. Poner los 3 huevos y el azúcar en un bol, batir hasta que la mezcla blanquee y doble el tamaño. A continuación vamos añadiendo el resto de ingredientes sin parar de batir. Cuando tengamos una mezcla homogénea colocar dentro de un molde engrasado. Hornear unos 40min. Sacar del horno y dejar enfriar.
Desmoldar y cubrir con azúcar glas....y a disfrutar de una rica merienda!!!


Comentarios

Publicar un comentario