QUAN VAIG VORE AQUEST BRAÇ DE GITANO AL BLOG D'ANA SEVILLA, SABIA QUE NO PASSAVA DEL CAP DE SETMANA SENSE FER-HO. SI POTS AGUANTAR, GUANYA D'UN DIA PER L'ALTRE.
CUANDO LO VI EN EL BLOG DE ANA SEVILLA, SABÍA QUE NO PASABA DE ESE FIN DE SEMANA SIN HACERLO. SI PUDES AGUANTAR ( SERÁ COMPLICADO ) ESTÁ MUCHO MÁS BUENO DE UN DIA PARA EL OTRO.
INGREDIENTS:
- 80 gr de farina d’arròs.
-4 ous
-100 gr de sucre.
-20 gr de cacau pur en pols sense glúten.
-1 cta postre de mel
-1 cta café de vainilla
-300 gr de mermelada de maduixa
-350 ml de nata montar sense lactosa ( ha d'estar freda, 250 + 100)
-50 gr de sucre glas
-20 gr de mantega sense lactosa
-150 gr xocolate fondant (sense gluten )
PREPARACIÓ:
Posem a precalentar el forn a 180º. Batem els ous i el sucre, fins que blanquegen i augmenten de volum.
Afegim la farina, el cacau, la mel i la vainilla, poc a poc, anem barrejant, fins que estiguen tots els ingredients integrats.
Ho aboquem damunt una llanda de forn, sobre paper encerat i enfornem a 180º uns 10 min.
Deixar refredar.
Escampem la mermelada. Muntem 250 gr de nata i el sucre glas. Ho escampem per damunt de la mermelada suaument, per a que no es barretge. L'enrotllem amb un drap humit i el deixem una horeta dins de la nevera.
Calfem la resta de la nata, afegim el xocolate i la mantega i remenem bé fins que estiga fundit.
Abans de cubrir-lo, li tallem les puntes per assear-ho.
Cubrim amb la cobertura i ho deixem refredar unes horetes. mmm m'encanta!!!
INGREDIENTES:
-4 huevos
-100 gr de azúcar
-80 gr de harina de arroz
-20 gr de cacao puro en polvo sin glúten
-1 cta postre de miel
-1 cta café vainilla
-300 gr de mermelada de fresa
-350 ml de nata para montar fria sin lactosa ( 250 + 100 )
-50 gr de azúcar glas
-20 gr de mantequilla sin lactosa
-150 gr de chocolate fondant sin glúten.
ELABORACIÓN:
Precalentar el horno a 180º. Batir con las varillas los huevos y el azúcar, hasta que blanqueen y aumenten de volumen.
Añadir la harina, el cacao, la miel y la vainilla, e ir mezclando hasta conseguir una mezcla homogénea.
Extender en una bandeja de horno, forrada con papel de horno y hornear a 180º, unos 10 min. Dejar enfriar.
Una vez frio, extender la mermelada. Montar 250 ml de nata con el azúcar glas. Extender sobre la mermelada, pero con cuidado, para que no se mezclen. Enrollar el brazo de gitano ayudándonos de un paño húmedo, y dejar en la nevera una horita. Recotar los bordes para asearlo un poco.
Calentar el resto de la nata, añadir el chocolate fondant y remover bien hasa que esté completamente fundido. Cubrir el brazo de gitano y dejar enfriar unas horitas.mmmm me encanta!!!
-
Comentarios
Publicar un comentario